- پاورپوينت بررسي موفقيت در ضرب المثل ايراني
دسته: علوم انساني
بازديد: 16 بار
فرمت فايل: ppt
حجم فايل: 55 كيلوبايت
تعداد صفحات فايل: 28پاورپوينت بررسي موفقيت در ضرب المثل ايراني در 28 اسلايد قابل ويرايش همراه با تصاوير و توضيحات كامل
قيمت فايل فقط 7,500 تومان
پاورپوينت بررسي موفقيت در ضرب المثل ايراني در 28 اسلايد قابل ويرايش
آستين بالا زدن :
كنايه از با عزمي جزم كاري را شروع كردن نظير : دامن به كمر زدناز تو حركت از خدا بركت :
اگر انسان تلاش و كوشش كند خداوند حتماً به او روزي و موفقيت در انجام كاري كه در آن قدم برداشته عطا خواهد كرد .آشپز كه دو تا شد آش يا شور مي شود يا بي نمك :
كار را بايد به كاردان واگذار شود و در دخالت ديگران در امور ، پريشان احوالي و نابساماني است .اگر علي ساربونه ميدونه شتر و كجا بخوابونه :
آدم وارد و با تجربه مهارت دارد و مي داند چه بايد كند .با حلوا حلوا گفتن دهان شيرين نمي شود :
از حرف زدن كاري درست نمي شود بايد تنبلي را كنار گذاشت و اقدام كرد . اين مثل در مورد افراد بلند پروازي ميگويند ، كه برنامه هاي دراز مدت و طولاني و كارهاي بزرگ براي خود در نظر مي گيرند ولي دست به كار نمي شوند .بخت يك بار در خونه آدم را مي زنه :
اشاره به اينكه بايد از فرصت هاي بدست آمده حداكثر استفاده را برد.به اميد همسايه بايد بي شام خوابيد :
اين مثل هشداري است به انسان كه نبايد به اميد كسي باشد و خود باتلاش و پشتكار كارها راانجام دهد .
مثل كس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من ..به هركجا كه روي آسمان همين رنگ است :
مراد از اين مثل تطبيق دادن خود با زمان و مكان است .بايك دست نمي توان دو هندوانه برداشت :
درآن واحد نمي توان چند كار مختلف را با هم انجام داد چرا كه در نهايت هيچكدام به سرانجام درستي نميرسد وبايد يك را به درستي تا انتها انجام داد .بي گدار به آب مي زند:
كنايه از نسنجيدن و بدون تعمق به كاري پرداختن ، بدون نقشه و رويه كاري كردن كه به اين صورت كاري را انجام دادن باعث شكست است و قبل از هر كاري بايد سنجيد و بعد عمل كرد .به يك تير دو نشان زدن :
در اصطلاح عاميانه اين سخن را در جايي مي گويند كه با يك تلاش دو كار انجام شود و در مقصود بدست آيد ولي باديدگاه عميق تر يعني تمام جنبههاي كار رابررسي كردن و با انجام يك كار به هدفهاي زيادي رسيدنقيمت فايل فقط 7,500 تومان
برچسب ها : پاورپوينت بررسي موفقيت در ضرب المثل ايراني , دانلود پاورپوينت بررسي موفقيت در ضرب المثل ايراني , تحقيق بررسي موفقيت در ضرب المثل ايراني , مقاله بررسي موفقيت در ضرب المثل ايراني , پاورپوينت بررسي موفقيت در ضرب المثل ايراني , بررسي موفقيت در ضرب المثل ايراني , موفقيت , ضرب المثل , ايراني
- پنجشنبه ۰۲ آذر ۹۶ | ۲۲:۴۷
- ۶۸ بازديد
- ۱ نظر
ضربالمثلها یکی از جوانب مهم فرهنگ و ادبیات هر کشور است که بهویژه در زبانهای آلمانی نیز بسیار متنوع و پرکاربرد هستند. در فرهنگ آلمانی، ضربالمثلها بهعنوان نشانهای از حکمت مردم و تجربیات آنها شناخته میشوند و معمولاً در مواقعی که نیاز به توصیه یا انتقال یک اصل زندگی داریم، بهکار میروند. این ضربالمثلها معمولاً بهصورت کوتاه و شفاف هستند و بهوضوح مفهوم خود را انتقال میدهند.
بهعنوان مثال، یکی از ضربالمثلهای رایج آلمانی "Übung macht den Meister" است که بهمعنای "تمرین میتواند یک استاد را از تو بهوجود بیاورد" است. این ضربالمثل بیان میکند که تمرین و تلاش مداوم میتواند بهانسان کمک کند تا در هر حوزهای مهارتهای لازم را کسب کند و بهعنوان یک استاد در آن حوزه شناخته شود. از این ضربالمثل نشاندهنده اهمیت کار ارادهای و پیوسته در پیشرفت فردی است.
ضربالمثل دیگری که در زبان آلمانی شنیده میشود، "Viele Köche verderben den Brei" است که بهمعنای "تعداد زیادی آشپز غذا را خراب میکنند" است. این ضربالمثل بیان میکند که وقتی چند نفر در یک کار شریک میشوند و هرکدام نظرات و روشهای خود را دنبال میکنند، ممکن است کار بهنحوی اشتباه انجام شود یا کیفیت آن کاهش یابد. این ضربالمثل بهعنوان یک هشدار در مورد مخاطرات همکاری بیترتیب و ناتوانمردانه بین افراد استفاده میشود.