صدف هاي دو كپه اي پخته و خام

صدف هاي دو كپه اي پخته و خام

 

 

  • صدف هاي دو كپه اي پخته و خام

    تعداد صفحات انگليسي 6 صفحه (1650 كلمه)

         تعداد صفحات ترجمه فارسي 9 صفحه

    ترجمه انگليسي به فارسي، دانشگاه، پژوهش

    مقاله انگليسي به همراه مقاله فارسي در قالب آفيس قابل ويرايش

    به همراه ترجمه شكل و جدول 

    هر 250 كلمه  1 صفحه ميباشد

    منظور از 250 كلمه تعداد كلمات در متن انگليسي هست 

    زير قيمت بازار

     پايداري و ثبات صدف دو كفه اي خام داراي پوسته (Mytilus galloprovincialis)، به صورت بسته بندي در هواي معين با غلظت بالاي دي اكسيدكربن در مخلوط گاز، افزايش مي يابد (كاگلاك و همكاران، 2008؛ گولاس، 2008؛ گولاس و همكاران، 2005). اين نويسندگان، ماندگاري گوشت صدف دو كفه اي انبارشده در شرايط يخچالي (2-4 درجه سانتي گراد) در هوا،  VP و MAP  را مقايسه نمودند. بر اساس ارزيابي مزه و طعم، گولاس و همكاران (2005) يك دوره قابل فروش 14-15 روزه با 80% دي اكسيدكربن، 11-12 روزه با 40-50% دي اكسيدكربن، 10-11 روزه براي VP و 8-9 روزه براي تيمار شاهد را در هواي آزاد بررسي و نتيجه گرفتند كه MAP، مدت زمان نگهداري  محصولات را تا 5 روز در مقايسه با نمونه هاي بسته بندي شده در هوا، افزايش داد. علاوه بر اين، كاگلاك و همكاران (2008) و گولاس (2008)، مدت زمان براي نگهداري طولاني تر با MAP را نسبت به VP براي گوشت صدف دو كفه اي تازه گزارش نمودند.

    بلافاصله پس از پرداخت ، لينك دانلود به شما نمايش داده مي شود و همچنين يك نسخه نيز براي شما ايميل مي شود .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.