مباني نظري و پيشينه اصول و هدف هاي آموزش و پرورش

مباني نظري و پيشينه اصول و هدف هاي آموزش و پرورش

 

 

  • مباني نظري و پيشينه اصول و هدف هاي آموزش و پرورش
    مباني نظري و پيشينه اصول و هدف هاي آموزش و پرورشدسته: روانشناسي و علوم تربيتي
    بازديد: 4 بار
    فرمت فايل: doc
    حجم فايل: 106 كيلوبايت
    تعداد صفحات فايل: 47

    مباني نظري و پيشينه اصول و هدف هاي آموزش و پرورش

    قيمت فايل فقط 10,000 تومان

    خريد

    بصورت فايل ورد

    همراه با منابع

    اصول و هدف هاي آموزش و پرورش

    «هر كشوري مطابق با  فلسفه اجتماعي و جهان بيني خود،احتياجات جامعه،كودكان و نوجوانان و انتظاراتي كه از آموزش و پرورش دارد،هدف هاي آموزش و پرورش خود را تعيين مي كند كه ممكن است با هدف هاي آموزش و پرورش كشورهاي ديگر كاملاً متفاوت باشد،با وجود اين،صرف نظر از اختلاف آراء فلسفه اجتماعي،نيازهاي جوامع مختلف،اصول و هدف هاي آموزش و پرورش به نظر تا حدي ثابت و اساسي هستند و تقريباً مورد قبول دانشمندان تعليم و تربيت داخل فن مي باشند، از اين قرارند:

    1- اصل تامين رشد زيستي و سازگاري موجود انساني در برابر محيط طبيعي و انجام دادن وظايف حيات: تربيت از لحاظ جسماني و بدني است كه بايد فرد را در رشد و تكامل بدني و سازش محيط زيستي ياري كنيم تا تندرستي كودك مطابق قوانين رشد طبيعي و زيستي تامين شود و فرد هر چه بيشتر تواناي هاي خويش را گسترش دهد.

    2- اصل كسب موقعيت اجتماعي و شغلي: ياري رساندن به شخص در جهت كسب فن و دانش براي زندگي در محيط اجتماعي و پذيرش مسئوليتي در جامعه.

    3- اصل آشنايي و اشتراك در تمدن انساني: آمادگي در جهت شناخت انديشه ها و افكار مطلوب و ارزشهاي انساني از اهداف مهم آموزش و پرورش مي باشد.

    4- اصل توجه به استعداد ها و شخصيت فردي:يعني تدارك محيط و تهيه وسايل آموزش براي كودكان و جوانان است تا بتوانند به خويشتن پي ببرند، علائق و  استعداد هاي خود را  بارز و آشكار سازند.

    5- اصل معنويت و تربيت روحي: هدف مهم ديگر آموزش و پرورش ايجاد فضائل اخلاقي و معنوي و تزكيه نفس و تعليم و تلطيف عواطف و احساسات، به طور كلي آموختن قدر و منزلت ارزش هاي معنوي در انسان است (بازرگان،1370).

    قيمت فايل فقط 10,000 تومان

    خريد

    برچسب ها : مباني نظري و پيشينه اصول و هدف هاي آموزش و پرورش

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.