مباني نظري هوش هيجاني و سلامت رواني

مباني نظري هوش هيجاني و سلامت رواني

 براي توضيحات بيشتر و دانلود كليك كنيد

 

 

 

  • مباني نظري هوش هيجاني و سلامت رواني
    مباني نظري هوش هيجاني و سلامت روانيدسته: علوم انساني
    بازديد: 2 بار
    فرمت فايل: docx
    حجم فايل: 43 كيلوبايت
    تعداد صفحات فايل: 82

    مباني نظري هوش هيجاني و سلامت رواني(فصل دوم تحقيق)

    قيمت فايل فقط 27,000 تومان

    خريد

    مباني نظري هوش هيجاني و سلامت رواني (فصل دوم تحقيق)

    مشخصات اين متغير:

    منابع: دارد

    پژوهش هاي داخلي و خارجي: دارد

    كاربرد اين مطلب: منبعي براي فصل دوم پايان نامه، استفاده در بيان مسئله و پيشينه تحقيق و پروپوزال، استفاده در مقاله علمي پژوهشي، استفاده در تحقيق و پژوهش ها، استفاده آموزشي و مطالعه آزاد، آشنايي با اصول روش تحقيق دانشگاهي

    نوع فايل:wordوقابل ويرايش


    فصل دوم – مرور و تحليل يافته هاي پيشين در قلمرو و موضوع
    تاريخچة هوش هيجاني   
    تعريف و پيشينه هوش هيجاني  
    پيشينه مطالعه هوش غير شناختي
    تعريف هوش و انواع آن از نظر گاردنر
    هوش هيجان و مؤلفه هاي آن   
    خود آگاهي  
    خود كنترلي يا مديريت خود  
    شعور اجتماعي  
    خود انگيزي
    4- مهارتهاي اجتماعي  
    اساس فرهنگي هوش هيجاني  
    تفاوت IO با هوش هيجاني
    زمينه هاي بحث هوش هيجاني
    9- كالبد شكافي يك تسخير هيجاني
    9-1 مقدمه
    9-2- سيستم ارتباط عصبي  
    9-3- قراول هيجاني  
    9-4- متخصص حافظه هيجاني   
    9-5- هماهنگي فكر و هيجان
    11- تعريف مفاهمي بداشت رواني  
    12- صلامت روان از نظر آلپورت  
    13- سلامت روان از نظري رل راجرز از يك فرم  
    14- ملاكهاي مهم از نظر فيشن   
    15- عوامل مؤثر بر بهداشت رواني
    14- ملاكهاي مهم از نظر فيشن  
    15- عوامل مؤثر بر بهداشت رواني
    تأمين نيازهاي جسماني  
    تأمين نيازهاي رواني
    احساس ايمني
    احساس ارزشمندي
    ميل به موقعيت
    واقع بيني
    يادگيري گذشته
    عوامل اجتماعي
    اصلاح و سبك روش زندگي  
    17- نقش مذهب و فلسفة زندگي در بهداشت رواني  
    18- انسان سالم  
    11- ويژگيهاي انسان سالم از نظر راجرز

    تاريخچة هوش هيجاني :
    اصطلاح هوش هيجاني در سال (1995) توسط دانيل گلمن 1 مطرح شد و بحث هاي بسياري را بر انگيخت هوش هيجاني 2 با توانايي درك خود و ديگران يعني شناخت هرچه بيشتر احساسات ،‌عواطف خويش و ارتباط و سازگاري فرد با مردم و محيط كه پيوند دارد .
    پژوهشگران با ارزيابي مفاهيمي چون مهارتهاي اجتماعي . توانايي هاي بين فردي ، رشد رواني و وقوف فرد بر هيجانهاي خويش و توان كنترل آن هيجان ها توصيف و تبين هوش هيجاني غير شناختي پرداخته اند .
    بار – آن هوش هيجان ( هوش غير شناختي ، را عامل مهمي در شكوفايي توانايي هاي افراد براي كسب موفقيت در زندگي تلقي مي كند آن را با سلامت عاطفي و در مجموع با سلامت رواني مرتبط مي داند  
    باز آن را براي اولين بار در سال 1980 هوش بهر هيجاني   را مطرح كرد و در همان سالبه تدوين پرسشنامه هوش هيجاني   پرداخت به اعتقاد بار آن هوش شناختي تنها شاخص عمده براي پيش بيني موفقيت افراد نسيت ، زيرا بيشاري از افراد با هوش شناختي بالايي دارند ولي آن طور كه بايد در زندگي موفق نيستند .
    با وجود اين سنجش بهر اجتماعي 1 به نحوي روز افزون در تعيين و تشخيص حدود و توانايي هاي ذهني و رفتاري افراد اعم از هنجار و ناهنجار مورد استفاده قرر مي‌گيرد. بديهي است با توجه به اشارة مختصري كه به كاستي هاي اين مقياس شده توقع پافشاري بر نتايج مرتمت مرتب بر آن از احتياط علمي به دور است .شايان به ذكر است كه با همة تلاشهايي كه از سال 1995 تا كنون براي تبيين و تعريف هوش به عمل آمده ، بعد عاطفي يا هيجاني آن بدان گونه كه بايد مورد توجه قرار نگرفته است .
    از اين تاريخ به بعد گزارش كساني كه از دير باز در انديشة تدوين ابزاري براي سنجش اين حيطه ذهني غير شناختي بودند و مي خواستند آن را با معيار مناسب ديگري محك بزنند و جلوه هاي آن را با عدد و رقم مجسم كنند منتشر شد و در اختيار انديشمندان . روان شناسان قرار گرفت .
    اين كه تلاش جديد تا چه اندازه روشنگر بخش ديگري از واقعيت هاي پيچيده ذهن آدمي است موضوعي است كه آينده به آن پاسخ خواهد گرفت .

    تعريف و پيشينه هوش هيجاني :
    تعريف هوش هيجاني نيز مانند هوش غير شناختي دشوار است اين اصطلاح از زمان انتشار كتاب معروف گلمن (1995) به گونه اي گسترده به صورت بخشي از زبان روزمره درآمد و بحثهاي بسياري را بر انگيخت گلمن مصاحبه اي با جان اينل (1996) هوش هيجاني را چنين توصيف مي كند : « هوش هيجاني نوع ديگري از هوش است اين هوش مشتمل بر شناخت احساسات خويشتن و استفاه از آن براي اتخاذ تصميم هاي مناسب در زندگي است توانايي اداره مطلوب خلق و خوي با وضعرواني ، كنترل و تكانش ها است عاملي كه به هنگام شكست ناشي از دست نيافتن به هدف در شخص ايجاد انگيزه و اميد مي كند . هم حسي يعني آگاهي از احساسات افراد پيرامون شماست مهارت اجتماعي يعني خوب كنار آمدن با مردم و كنترل هيجانهاي خويش در رابطه با ديگري و توانايي تشويق و هداست آنان است »
    گلمن در همين مصاحبه ضمن مهم شمردن هوش شناختي و هيجاني مي گويد هوش بهر (  ) در بهترن حالت خود تنها عامل 20 درصد از موفقيت هاي زندگي است ، 80 درصد موفقيت ها به عوامل ديگر وابسته است و سرنوشت افراد در بسياري از موارد در گروه مهارت هايي است كه هوش هيجاني را تشكيل مي دهد .
    « هوش غير شناختي ابعاد شخصي هيجاني اجتماعي و حياتي هوش را كه اغلب بيش از جنبه هاي شناختي آن در عملكرد هاي روزانه مؤثرند مخاطب قرار مي دهد .

    قيمت فايل فقط 27,000 تومان

    خريد

    برچسب ها : مباني نظري هوش هيجاني و سلامت رواني , دانلود مباني نظري هوش هيجاني و سلامت رواني , مباني نظري هوش هيجاني , مباني نظري سلامت رواني , مباني نظري , پيشينه تحقيق , دانلود مباني نظري , دانلود پيشينه تحقيق

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.