تحقيق درباره علت گرايش نوجوانان به جنس مخالف

تحقيق درباره علت گرايش نوجوانان به جنس مخالف

 براي توضيحات بيشتر و دانلود كليك كنيد

 

 

 

  • تحقيق درباره علت گرايش نوجوانان به جنس مخالف

    دسته بندي : عمومي » گوناگون

    فهرست مطالب
    مقدمه
    1- تعريفي در مورد رابطه دخترو پسر چيست؟
    2- علت بوجود آمدن اين رابطه چيست؟
    3- علت گرايش و نياز به برقراري ارتباط اجتماعي سالم با جنس مخالف در ميان دختران و پسران چيست؟
    4- آيا دو جنس در سنين قبل از ازدواج به رابطه نياز دارند؟ چگونه ؟
    5- علل گرايش دو جنس از ديدگاه يك مشاور ؟
    6- نقش خانواده ها در اين گونه روابط چگونه است ؟
    7- در چه محدودي زماني تمايل افراد به اين روابط افزايش مي يابد؟چرا؟
    8- آيا روابط بين دختر و پسر مي تواند بر جامعه اثر مثبت يا منفي بگذارد چگونه؟
    9- آيا راهي وجود دارد كه بشود؟ اين نياز را تعديل كرد؟
    10-آيا تعديل اين نياز عواقب سويي هم به دنبال دارد ؟
    10- آيا مي توان اين رابطه را قانونمند كرد ؟ چه طور؟
    11- راه حل چيست؟

    مقدمه
    در حال حاضر آموزشهاي لازم در خصوص تغييرات فيزيولوژيك و روحي و رواني دوران بلوغ به نوجوانان مورد بي توجهي قرار گرفته و اين رده سني از طريق گروه همسالان كم و بيش با اين پديده طبيعي آشنا مي شوند. در شرايطي كه بيشتر خانواده ها اجازه رابطه با جنس مخالف را نمي دهند فرزندان روابط مخفيانه اي برقرار مي كنند كه در برخي موارد به رابطه جنسي مي انجامد.
    “پروين دايي پور” روانشناس و محقق اجتماعي مي گويد: گرايش به جنس مخالف از پديده هاي شايع دوره نوجواني و از تغييرات دوران بلوغ است. در اين دوره نوجوان از رابطه با جنس مخالف لذت مي برد كه كنشي طبيعي از مراحل رشد انسان است اما مشكل زماني ايجاد مي شود كه بعضي از نوجوانان فراتر از سطح سن و تجربه خود وارد روابط جنسي مي شوند.
    وي در پاسخ به اين سوال كه “چرا بايد در سنين بلوغ احساس عشق و مهرورزي در نوجوانان شكل بگيرد ،در صورتي كه به طور طبيعي (تا سنين 20 تا 25سال) پختگي و تجربه لازم براي برقراري رابطه با جنس مخالف وجود ندارد” اظهار مي دارد: اين فاصله زماني براي رشد نوجوان و رسيدن به پختگي و كمال در روابط اجتماعي لازم است. در سنين بلوغ نوجوان نگاه كنجكاوانه اي به جنس مخالف دارد و با شنيدن و نگاه كردن به اطراف تصويري ايده آل از همسر آينده خود در ذهن ايجاد مي كند .در اين فرآيند زماني كه نوجوان به سنين جواني (پايان 20سال) مي رسد از تجربه لازم برخوردار شده و مي تواند روابط جدي با جنس مخالف برقرار كند.
    وي ادامه مي دهد:حدي از روابط دختر و پسر براي رشد به هنجار آنها لازم است مشكل اصلي اين روابط آن است كه تعدادي از نوجوانان (به طور تجربي20تا 30 درصد) زماني كه عاشق مي شوند به خود اجازه مي دهند روابط جدي با طرف مقابل برقرار كرده و وارد رابطه جنسي شوند.
    دايي پور با بيان اينكه “دخالت هاي خارجي موجب تشديد آسيب هاي دوران بلوغ مي شود”مي گويد: نوجوانان در سنين بلوغ تحت فشار عاطفي و هيجاني زيادي قرار دارند و به دليل تفاوت هاي فرهنگي و ارزشي بين والدين و فرزندان تحت فشارها و محدوديت هاي خارجي نيز قرار مي گيرند در اين دوره نوجوانان به طور طبيعي گرايش به مظاهر نو دارند و در مورد نوع ظاهر ، مدل مو و انتخاب پوشش با والدين خود اختلاف دارند. اين نوع گرايشات طبيعي و از عوارض دوران بلوغ است كه اگر والدين برخورد درستي با آن داشته باشند با گذشت زمان تعديل مي شود. متاسفانه به دليل فشارها و محدوديت هايي كه والدين بر فرزندان خود اعمال مي كنند “تب دوره نوجواني” در انها نهادينه شده و والدين و فرزندان وارد يك دوره طولاني لجاجت مي شوند.
    وي ادامه مي دهد:خانواده ها اطلاع چنداني از شرايط دوران بلوغ ندارند و با ظهور علايم دوران بلوغ در فرزندان خود دچار ترس شده و از رفتارهاي جنسي فرزندان خود واهمه دارند و به محدود سازي فرزندان خود مي پردازند. اين شرايط باعث مي شود كه تعارض بين والدين و فرزندان زياد شده و نوجوان از لحاظ عاطفي تحت فشار شديدي قرار گيرد. در اين صورت براي ارضاي نياز هاي رواني خود به اجتماع كشيده مي شود و با اولين ابراز محبت ها احساس “عاشق شدن” در او شكل مي گيرد و فكر مي كند كسي پيدا شده كه او را مي فهمد و تاييد مي كند.
    اين روانشناس با بيان اينكه “از ديگر عوارض عشق هاي دوران بلوغ رد و بدل شدن قول و قرار ازدواج بين دختر و پسر است” مي افزايد: برخي از نوجوانان تحت تاثير هيجانات روحي دوران بلوغ نسبت به هم متعهد شده و قول ازدواج مي دهند اما در اكثر موارد پس از چند سال و با تعديل هيجانات روحي به اين نتيجه مي رسند كه تصميم غلطي گرفته اند اما به دليل قولي كه به هم داده اند قادر به جدايي نبوده و مجبور به ازدواج مي شوند. اين احساس تعهد در دختران بيشتر ديده مي شود در اين حالت آنها فكر مي كنند كه در صورت پايان رابطه اگر طرف مقابل دچار مشكلي شود مسوليتش با آنها است و دچار عذاب وجدان مي شوند.
    دايي پور با بيان اين كه “بي تجربگي و سادگي نوجوانان در روابط اجتماعي مشكلاتي در زندگي آينده آنها ايجاد مي كند” تصريح مي كند : مدارك دوستي هاي دوران نوجواني ، عكس ، نوشته و هدايايي كه بين دختر و پسر رد و بدل مي شود به عنوان تهديدي براي زندگي آينده آنها مطرح است .برخي از نوجوانان با دوست خود عكس مي گيرند و عكس هاي خانوادگي رد و بدل مي كنند اين عكس ها مورد سوء استفاده قرار گرفته و پس از جدايي وسيله باج خواهي يكي از طرفين (معمولا پسران) مي شود. بسياري از پسران و دختراني كه تجربه اين دوستي ها را دارند پس از ازدواج خود همواره دغدغه و نگراني فاش شدن روابط گذشته خود را دارند.
    وي ادامه مي دهد: بدبيني به همسر آينده و احساس خيانت از ديگر عوارض دوستي هاي دوران نوجواني است. افرادي كه در دوران نوجواني روابطي با جنس مخالف داشته اند پس از از دواج به همسر خود شك دارند. حتي اگر دختر و پسر پس از دوستي با هم ازدواج كنند نسبت به هم اطمينان لازم را ندراند و همواره ظن به خيانت دارند. آنها فكر مي كنند كسي كه حاضر به دوستي با آنها شده ممكن است با ديگران نيز رابطه برقرار كند.

    دسته بندي: عمومي » گوناگون

    تعداد مشاهده:
    0
    مشاهده

    فرمت فايل دانلودي:.docx

    فرمت فايل اصلي: Word — docx

    تعداد صفحات: 10

    حجم فايل:22
    كيلوبايت

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.